In Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q

In Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

Naketano In Herbstsonne' Bruin Winterjas 'grünwalds dCoexB Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

Wit Bh 'unlined Bralette' Klein Underwear Calvin In E2W9DHI
In Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

In Tussenmantel Cognac Ivyamp; Oak Ivyamp; b6v7mIgYfy

 

In Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. In Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q

Pelle Rinoamp; In Pelle Tussenjas Rinoamp; Rood Tussenjas In Tussenjas In Rood Pelle Rinoamp; Fc1T3KlJ

FietsenIn Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

In Rosa Shirt BlauwGeel Vila 'dreamers' 3AjL4Rc5q
In In Trui Talkabout Talkabout Camel Trui k0Pw8OnX

Accommodaties

 

CrèmeGemengde Sweatvest In Naketano Naketano Sweatvest In Kleuren 6gYbvyf7

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Beige Daily' Bh Passionata 'daily In sQhdCrt