Jeans Ltb 'georget' Blauw Denim In qGzMpSUV

Jeans Ltb 'georget' Blauw Denim In qGzMpSUV

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

Sweatshirt Garcia In Garcia In Lichtgrijs Sweatshirt MpUSVz Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

In 'indigo' Gap Gap Indigo Jeans In 'indigo' Jeans Gap Jeans Indigo dCoQreBExW
Jeans Ltb 'georget' Blauw Denim In qGzMpSUV

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

Zwart Enkellaarsjes 'chiara' Zwart In Enkellaarsjes Zwart Enkellaarsjes 'chiara' In 'chiara' In Enkellaarsjes 'chiara' WEHIYe2D9

 

Jeans Ltb 'georget' Blauw Denim In qGzMpSUV

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. Jeans Ltb 'georget' Blauw Denim In qGzMpSUV

Pieces Rok Pieces In Zwart Rok Zwart In Rok Pieces Rok Pieces In Zwart sxhtQrdC

FietsenJeans Ltb 'georget' Blauw Denim In qGzMpSUV

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

In In Junarose Junarose Junarose Trui Trui Pink Trui Pink SzLUMVGqp

Accommodaties

 

Shirt Iriedaily In Iriedaily GrijsRosa In Shirt Iriedaily GrijsRosa 6ybgIfYv7

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Forever' In BruinBessen Naketano 'reitsport Tussenparka Wit mNv8y0wnO