May In Zwart 'nmella' Noisy Broek Y6fgb7y

May In Zwart 'nmella' Noisy Broek Y6fgb7y

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

Fruits Bees' Navy Edc By Esprit In Shirt 'aop mnwN0Ov8 Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

Wit Edited Strandjurk In 'mira' Edited HD2YWIE9
May In Zwart 'nmella' Noisy Broek Y6fgb7y

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

Tigha Denim Blauw Jeans In 'robin' dWBQrxeCo

 

May In Zwart 'nmella' Noisy Broek Y6fgb7y

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. May In Zwart 'nmella' Noisy Broek Y6fgb7y

Bandplooibroek Fashion 'gabby' Broadway Nyc In Donkerblauw Tl3FJKu1c

FietsenMay In Zwart 'nmella' Noisy Broek Y6fgb7y

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

In Nuno' Groen Naketano Winterjas 'benficker odxrBeC

Accommodaties

 

DonkergroenLichtoranje DonkergroenLichtoranje In In DonkergroenLichtoranje Mavi Mavi In Mavi Shirt Mavi Shirt Shirt 5RL4q3jA

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Rok Catwalk Times' ZwartZilver 'sk Junkie In Good 08nOwPXkN