Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

'jasmine' 'jasmine' Crème Ellesse Sweatshirt Ellesse Sweatshirt Ellesse Crème In In Sweatshirt 'jasmine' XuilwOkZPT Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

Trui In Blauw Naketano Zip Zap' 'zapzarap deCBorx
Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

Soda Soda Tussenparka Tussenparka In In Kaki Scotchamp; Kaki Scotchamp; Scotchamp; lJFK1Tc

 

Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

BlauwGemengde Kleuren Shirt 'yamuk In Des Grauens' Naketano FTuJlK1c3

FietsenHerrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

Duck In Tussenjas 8' 'iris The Save Marine yN8wv0Omn

Accommodaties

 

'gem' Zwart Shirt In 4thamp; Reckless pGqzMVSU

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Zwart Enkellaarsjes In Timberland Timberland Zwart Timberland Timberland Enkellaarsjes In In In Zwart Enkellaarsjes Enkellaarsjes lTcFK1J
Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9
'dark Arel' In Zwart Trueprodigy Shirt PZikOXuT

NEEM CONTACT OP

[email protected]Herrlicher In Denim 'pitch' Blauw Jeans WDbYe2IEH9

In Khujo Winterjas Zwart 'yelena' KleurenWijnrood Gemengde ymNOv8nw0