Blouse Rosa Superdry In Superdry Blouse 'xenia' USzqjLMVpG
vrijdag 16 maart 20:00 uur

Het onstuimige Platonov van Theater Utrecht biedt een confronterende blik in het leven van een hechte groep vrienden die samenwonen in een grote loft in de stad. Ze worstelen met het leven, de liefde en met elkaar. Regisseur Thibaud Delpeut zet met tien jonge talentvolle acteurs op een briljante manier een voor iedereen herkenbaar beeld van deze tijd neer. Delpeut maakte een radicale en moderne bewerking van de oorspronkelijke klassieker van Anton Tsjechov (vertaling Jacob Derwig). Die hij schreef in 1881 toen hij zelf 21 was.

In een chaotische omgeving met veel prikkels, emotie, liefde en prestatiedruk, wordt de radicale, charmante Misja langzamerhand gek door de aspiratie om echt ‘iets’ te betekenen in het leven. Door de pijn die hij zijn 9 vrienden en geliefden hierbij aandoet komt hij er steeds meer alleen voor te staan. Rondom hem worstelen zijn huisgenoten, 9 interessante en meeslepende karakters, op hun beurt met de drama’s in het leven van een millennial.

Blouse Rosa Superdry In Superdry Blouse 'xenia' USzqjLMVpG

Deze nieuwe grotezaalvoorstelling van Theater Utrecht, die zeker ook toegankelijk is voor mensen die wat minder vaak naar theater gaan. is vrijdag 16 maart te zien in Parktheater Eindhoven. De voorstelling wordt tot en met 12 mei gespeeld in theaters in het land.

Info en tickets:www.parktheater.nl/programma/6318/Theater_Utrecht/Platonov/?related=detail

Paris Artlove Paris In Jurk Jurk Artlove GeelWit SVqMGUzp
deel deze activiteit

Locatie

Parktheater
Eindhoven
Theaterpad


Blouse Rosa Superdry In Superdry Blouse 'xenia' USzqjLMVpG
In Shirt Shirt Boohoo RoodWit In Boohoo RoodWit bfYyvg76
Maternity Esprit Shirt Esprit In In Esprit Shirt Zwart Zwart Maternity 1TlJKcF

grooteindhoven.nl


grooteindhoven.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

In zero Overhemd Blauw Code Code zero Overhemd In eDHIEYW29b
Blouse Rosa Superdry In Superdry Blouse 'xenia' USzqjLMVpG
© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden
Gemaakt met behulp van Pubble

'charlize' Tussenjas In Denim Mavi Blauw CtrsQdhxB