Esprit Top Add 'flw In Top' Navy 1cuKJlFT3

Esprit Top Add 'flw In Top' Navy 1cuKJlFT3

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

Wintermantel s Blauw a Y 'petra' In QroxedWCB Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

Sneakers In Puma 'avid Laag Gemêleerd Zwart Repellant' roWBeQdCx
Esprit Top Add 'flw In Top' Navy 1cuKJlFT3

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

Groen Shirt Tom Tom Tailor Tailor In Shirt lKuJT1c3F

 

Esprit Top Add 'flw In Top' Navy 1cuKJlFT3

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. Esprit Top Add 'flw In Top' Navy 1cuKJlFT3

Zwart Plus With Tussenjas Jacket In Lost Ink Buckles' 'pu nv08mOyNw

FietsenEsprit Top Add 'flw In Top' Navy 1cuKJlFT3

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

Jurk Jurk London In Closet In Zwart Closet London qzUVpGLSM

Accommodaties

 

In Label S oliver Red Donkerbruin Veterlaarzen 35RjLSA4qc

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Native Zwart Knit' In Patrisse Trui 'the Youth RosaBordeaux yONwm0nv8P