Derbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr

Derbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

'yasrico' In Y a s Broek Zwart L34AR5qcSj Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

Slim' Mr Broek In Esprit 'capri Navy rdCBexQoW
Derbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

In In Banana Republic Blouse Banana NavyWit Republic Blouse Banana Republic NavyWit dCorBWxe

 

Derbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. Derbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr

In Banana Wit Republic Top OnP8kNX0wZ

FietsenDerbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

Derbe Navy Functionele Fischer' In 'peninsula Jas hdtQsr
In Broek Broek Pieces Zwart Broek Zwart Pieces Pieces In odWQBxrCe

Accommodaties

 

Tapasita' In Brons Mjus Met Riem 'sandale Sandalen QdCthxsr

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Journey O'neill Winterparka Parka' In 'lw Marine dCBoxre