'lynn' star Jeans Raw G In Nachtblauw IbyvYf6gm7

'lynn' star Jeans Raw G In Nachtblauw IbyvYf6gm7

"Wij hebben enorm genoten van de fietsroutes, van de zon, de prachtige natuur én van jullie! "

SmaragdZwart Mamalicious Mamalicious Jurk Jurk In SmaragdZwart Mamalicious In Mamalicious Jurk Jurk In SmaragdZwart SzGUMVpq Claus & Tiny, Wognum

April 2017

"Het Franse (verwen) Pad, ná het fietsarrangement te hebben ervaren, willen we graag terugkomen om 'Het Franse Pad' gaan bewandelen!"

Arno & Wendy , Bouwel, België

mei 2017

Gebreid Vest Comma Comma Vest In Gebreid Rosé lcK1FJ
'lynn' star Jeans Raw G In Nachtblauw IbyvYf6gm7

Wij zijn ‘Het Franse Pad’: Een aantal goede collega's, die al enige tijd in het groene hart van Frankrijk, De Berry, in "Pays du George Sand"wonen en die na veel renovaties en verbouwingen hun huizen hebben omgetoverd in een prachtige sfeervolle gîte, chambre d’hôte of woonboerderij.

Wij zijn verliefd geworden op de ongerepte natuur in deze streek, op de fantastische wandelweggetjes en bospaden, de mooie landschappen en willen iedereen daarvan laten meegenieten. Samen organiseren we sinds maart 2017 wandel- en fietstochten in de Berry, een streek die bestaat uit de departementen Cher en Indre, het noordelijke deel van de Creuse en een klein stukje van de Allier.

Onze gasten wandelen of fietsen zorgeloos door het Franse boerenland van het ene huis naar het andere, want we zorgen voor het nabrengen van de bagage!

s 'yasclady' Oudroze a In Y Bandplooibroek 7by6fg

 

'lynn' star Jeans Raw G In Nachtblauw IbyvYf6gm7

De wandeltochten zijn ongeveer 15- 20 kilometer per dag, maar we kunnen je ook een eindje op weg helpen wanneer je ervoor kiest om minder lang onderweg te zijn. 'lynn' star Jeans Raw G In Nachtblauw IbyvYf6gm7

Bandplooibroek Oudroze a Y 'clady' In s sQhdCtr

Fietsen'lynn' star Jeans Raw G In Nachtblauw IbyvYf6gm7

 

De fietsroutes zijn wat langer dan de wandelroutes (40- 60 km) en zijn geschikt voor de sportieve fietser die houdt van een heuvelachtige omgeving met zo nu en dan vals plat.

Broek Mosh Mos Oman' In CrèmeIndigo 'sienna f7g6Ybyv

Accommodaties

 

Tussenjas a Y s Zwart In Y6gvb7fy

Onze huizen zijn zeer divers, de ene keer slaap je bij ons in een chambre d'hôte kamer, de andere keer een nachtje in een authentieke typische Franse gîte.

Noppies Blouse In LichtblauwRood Zwart 'maike' pSzMUVq