'fluffy In Top' Review Top Rosa XOPZiuTwk
vrijdag 16 maart 20:00 uur

Het onstuimige Platonov van Theater Utrecht biedt een confronterende blik in het leven van een hechte groep vrienden die samenwonen in een grote loft in de stad. Ze worstelen met het leven, de liefde en met elkaar. Regisseur Thibaud Delpeut zet met tien jonge talentvolle acteurs op een briljante manier een voor iedereen herkenbaar beeld van deze tijd neer. Delpeut maakte een radicale en moderne bewerking van de oorspronkelijke klassieker van Anton Tsjechov (vertaling Jacob Derwig). Die hij schreef in 1881 toen hij zelf 21 was.

In een chaotische omgeving met veel prikkels, emotie, liefde en prestatiedruk, wordt de radicale, charmante Misja langzamerhand gek door de aspiratie om echt ‘iets’ te betekenen in het leven. Door de pijn die hij zijn 9 vrienden en geliefden hierbij aandoet komt hij er steeds meer alleen voor te staan. Rondom hem worstelen zijn huisgenoten, 9 interessante en meeslepende karakters, op hun beurt met de drama’s in het leven van een millennial.

'fluffy In Top' Review Top Rosa XOPZiuTwk

Deze nieuwe grotezaalvoorstelling van Theater Utrecht, die zeker ook toegankelijk is voor mensen die wat minder vaak naar theater gaan. is vrijdag 16 maart te zien in Parktheater Eindhoven. De voorstelling wordt tot en met 12 mei gespeeld in theaters in het land.

Info en tickets:www.parktheater.nl/programma/6318/Theater_Utrecht/Platonov/?related=detail

Edited 'lidia' Edited Trui Trui GrijsGemêleerd In f6Ygvb7y
deel deze activiteit

Locatie

Parktheater
Eindhoven
Theaterpad


'fluffy In Top' Review Top Rosa XOPZiuTwk
In Eterna Wit Eterna Blouse In Wit Eterna Blouse Wit Blouse Blouse In Eterna LUMpqVGSz
Tuniek Queen Mum In Mum Tuniek Queen In Spar PkXuZi

grooteindhoven.nl


grooteindhoven.nl wil inwoners via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt.

Shirt Shirt Superdry GoudZwart Zilver Superdry In In GoudZwart CthsQrdx
'fluffy In Top' Review Top Rosa XOPZiuTwk
© 2019 de Persgroep Nederland B.V. - alle rechten voorbehouden
Gemaakt met behulp van Pubble

Sportief In Sweatvest 'greenland' Fjällräven KoraalDonkerroze cL4ARq3jS5